Glade undervisere
Underviser Svend N. der studere Geografi og geoinformatik

Svend N.

Geografi og geoinformatik Københavns Universitet - KU
Hej! Jeg hedder Svend.

Med mere end et års erfaring som lærervikar på en folkeskole, har jeg udviklet stor forståelse for hvordan jeg kan videreformidle viden og erfaring til elever.

Jobbet som vikar, har desuden også vækket en stor interesse inden i mig for at undervise og udvikle elever. Jeg var primært ansvarlig for udskolingen (7-9. klasse), hvilket betød at det primære fokus lå på faglighed, og på at forberede dem til b.la. gymnasiet.

Foruden dette er jeg en frisk og ansvarlig fyr, som klarede sig godt i gymnasiet, og er klar på at hjælpe de elever og studerende, der har lidt svært ved det, godt på vej.

Jeg brænder for at undervise og gøre en forskel for andre!

Svend N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Matematik Naturgeografi (B) Naturgeografi (C)
Svend N. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Svend N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn