Glade undervisere
Underviser Thomas Z. der studere Engelsk

Thomas Z.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Thomas, jeg er 21 år gammel og begyndte min BA i Engelsk på Københavns Universitet i 2019. Jeg er STX-student og havde sproglig studieretning; Engelsk A, Tysk A.

Jeg er en engageret underviser, der ser kvaliteten i den gode relation og som ønsker at løfte og motivere. Jeg vil beskrive mig selv som pædagogisk anlagt og med en forståelse for diverse særlige behov, der bør tages hånd om i en undervisningssituation.
Jeg har en forforståelse for, hvad det vil sige at have svært ved skole og faglighed på baggrund af min egen skolegang. Dette mener jeg har givet mig indsigt i, hvordan man kan blive motiveret og komme på rette vej, som jeg selv endte med.

Jeg er glad for sprog og grammatik, og har flair for det at skrive større opgaver og afleveringer - stilistik som retskrivning. Jeg har desuden en stor viden om kunst- og litteraturhistorie.

Kort om mig:
- Jeg kommer oprindeligt fra Århus, men bor på Nørrebro nu.
- Jeg interesserer mig for kunst, litteratur og sprog og læser gerne i min fritid.
- Jeg er et ungdommeligt og socialt menneske, men også ambitiøs og målrettet.

Jeg glæder mig til at hjælpe og motivere!

Thomas Z. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (B) Billedkunst (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Tysk
Thomas Z. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Thomas Z.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn