Glade undervisere
Underviser Jonas F. der studere Biologi

Jonas F.

Biologi Aarhus Universitet - AU
Hej! Jeg hedder Jonas og er en frisk og udadvendt fyr på 24 år, jeg studerer til hverdag biologi på Aarhus universitet, hvor at jeg læser på mit 5. semester.

Siden jeg var 11 år, har jeg arbejdet med mennesker - babysitter, gymnastik instruktør for børn, lærervikar, pædagogmedhjælper og her på AU skal jeg være tutor for de nye studerende for andet år i streg. Lige nu arbejder jeg også som aflaster for en multihandicappet dreng på 11 og har megen glæde af at skulle hjælpe ham både med praktiske ting, men også give ham en masse succesoplevelser.

Jeg finder det meget naturligt at interagere med folk, og er meget glad for at lære fra mig. Jeg er ansvarsbevidst, og har ikke svært ved at sige fra eller træde frem når det er nødvendigt.

Da en stor del af mit studie går ud på at formidle biologi, mener jeg at et studiejob hvor at jeg kan hjælpe andre unge med at forstå det, er perfekt.

Jeg vil gerne hjælpe unge med at forstå biologi og synes det er fedt når det går op for dem hvordan økosystemet hænger sammen eller hvordan kroppen fungere. Eftersom at meget af min undervisning på AU foregår på engelsk, falder det mig også naturligt ind at skulle undervise i det.

Jeg mener, at god undervisning er i øjenhøjde med eleven, stille og roligt og plads til at de selv kan finde svaret igennem en dialog med mig.

Jonas F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Engelsk Matematik

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jonas F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn