Glade undervisere
Underviser Catrine V. der studere STX - almen studentereksamen

Catrine V.

STX - almen studentereksamen -
Hej,

Mit navn er Catrine. Jeg har være udeboende i godt halvandet år og er bosiddende i Randers C.

I fremtiden kunne jeg godt tænke mig at blive gymnasielærer. Jeg kan derfor ikke forestille mig bedre træning end at sidde overfor et ungt menneske, som jeg kan motivere og give faglig hjælp.

Jeg har en lillebror på 16 år, som netop har afsluttet folkeskolen, og det var mig en stor fornøjelse at hjælpe ham med at forberede sig til sine eksamener. Jeg hjalp ham bl.a. til de mundtlige eksamener i dansk og engelsk. Derudover ydede jeg lektiehjælp til en af mine egne klassekammerater i sommers, hvor jeg forberedte hende på skriftlig engelsk.

Sidst men ikke mindst er jeg GoTutor underviser, fordi jeg oprigtigt mener, at jobbet passer perfekt til mig. Jeg elsker at lære, læse og forbedre mine egne færdigheder. Jobbet som tutor anser jeg for at være betydningsfuldt, og som en personlig mulighed for at gøre en (lille) forskel.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Catrine V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Catrine V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn