Glade undervisere
Underviser Allan P. der studere Cand.polyt.kemi

Allan P.

Cand.polyt.kemi Danmarks Tekniske Universitet - DTU
Hej, jeg hedder Allan.

Jeg har mange års formidlingserfaring både i form af holdundervisning og individuel undervisning, og jeg er god til at skabe den selvtillid, der skal til og formår at gøre fagene spændende og interessante.

Jeg er god til at forklare tingene, så de er til at forstå. Alt for ofte har jeg mødt elever, hvor det er tydeligt for mig, at det er måden, som tingene er forklaret på, som har skabt forvirringen hos eleven. Det er vigtigt for mig at gøre en forskel for mennesker, og det giver mig energi, når jeg kan skabe en faglig forståelse hos andre. Det giver selvtillid hos eleven og lyst til at lære mere.

Jeg ser frem til at møde dig!

Allan P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C)
Allan P. studerer på Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Det var selveste H. C. Ørsted, manden, der opdagede elektromagnetisme, der i 1829 grundlagde Den Polytekniske Læreanstalt. I dag er det kendt som Danmarks Tekniske Universitet, eller DTU, og ligger i Kgs. Lyngby. Her uddannes civil- og diplomingeniører, og DTU er bredt anerkendt som en af verdens bedste ingeniøruddannelser.

Læs mere om Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Allan P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn