Glade undervisere
Underviser Jakob K. der studere Antropologi

Jakob K.

Antropologi Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Jakob!

Jeg brænder for at undervise og især, når man kan mærke, at den studerende lærer noget.

Jeg har før undervist i folkeskolen, hvor jeg lærte at have tålmodighed, klarhed i min undervisning samt, at eleverne lærer forskelligt.

Jeg studerer i øjeblikket antropologi på 3. semester, hvor jeg er mentor for de nye studerende. Jeg er altså vant til at rådgive og hjælp studerende på min egen alder.

Jeg har stor faglig viden inde for mine fag og især i fransk, da jeg har en fransk studentereksamen efter et udvekslingsophold.

I min undervisning sætter jeg den studerendes behov først, og jeg mener, at jeg kan skabe en undervisningsramme, hvor utryghed eller frustration kan ændres ved succesoplevelser.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Jakob K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Geografi Historie Historie (A) Historie (B) Kristendomskundskab Matematik Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Jakob K. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jakob K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn