Glade undervisere
Underviser Amalie F. der studere STX - almen studentereksamen

Amalie F.

STX - almen studentereksamen -
Hej, mit navn er Amalie, og jeg er 19 år gammel. Fra august 2016 til juni 2019 tog jeg min gymnasiale uddannelse på ZBC-Selandia HTX i Slagelse på Bioteknologisk linje.

Jeg holder meget af at lære fra mig, og igennem min uddannelse har det altid faldet mig meget naturligt at hjælpe mine medstuderende så meget som muligt. Jeg har valgt at undervise, fordi jeg virkelig nyder at kunne hjælpe andre med at udvikle sig og blive den bedst mulige version af dem selv. Jeg har selv oplevet at måtte kæmpe hårdt for at blive dygtig i visse fag, og derfor ved jeg præcis, hvordan det føles, både når man kæmper, og når man endelig kan se, at man er begyndt at nå sine mål. Af samme grund betyder det alverden for mig at kunne være medvirkende til, at andre unge får lov til at få netop denne oplevelse.

Jeg har prøvet kræfter med undervisning af flere omgange før, og jeg har generelt haft meget at gøre med børn og unge. Fra august 2015 til august 2017 arbejdede jeg som rideinstruktør med børn i aldersgruppen 3-14 år, og jeg har igennem 6., 7., og 8.-klasse været medvirkende i konceptet ’Legeagenter’, udviklet af Gerlev Legepark. Jeg har desuden af flere omgange givet ekstra undervisning til flere medstuderende i bestemte fag. På nuværende tidspunkt arbejder jeg desuden som lærervikar på Flakkebjerg Skole, hvor jeg har undervist på fuldtid siden slut august 2019.

Jeg er god til at tune ind på det enkelte individ og møde andre netop dér, hvor de er, hvilket jeg ser som en stor fordel i arbejdet med undervisning af andre. Gennem min joberfaring og min uddannelse har jeg lært at tilpasse min kommunikation og tilgang til mange forskellige slags mennesker, hvilket giver mig mulighed for at formidle undervisning, som er skræddersyet til den enkelte elev, ud fra mit kendskab til denne. Jeg brænder virkelig for de fag, jeg underviser i, og jeg nyder at undervise i både de basale dele af fagene samt at nørde på højniveau med de helt små detaljer. Jeg ved, at motivation er alfa og omega, når det kommer til uddannelse, og jeg nyder at motivere andre til at gøre deres bedste, og at se dem lykkes med det, de kaster sig ud i.

Jeg ser frem til at møde dig!

Amalie F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Kommunikation/IT (C) Kristendomskundskab Matematik Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Teknikfag (A) Teknologi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amalie F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn