Glade undervisere
Underviser Merete H. der studere Biologi

Merete H.

Biologi Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Merete. Grunden til at jeg er GoTutor-underviser, er at jeg selv havde brug for ekstra hjælp til næsten alle fag da jeg gik i skole. Jeg ville ønske jeg havde en ung tutor til at hjælpe og forstå de problemer jeg havde.

Jeg ønsker derfor at kunne gøre en forskel og møde dem i øjenhøjde og med forståelse. Her udover med henblik på de gymnasiale fag, har jeg til henblik at hjælpe og vejlede med fremtiden i fokus. Vigtigt for mig er ikke karakteren, men forståelsen for stoffet - især igennem succesoplevelser.

Jeg studere biologi på syddansk universitet, som er en bred uddannelse hvor mange fagområder berøres. Da uddannelsen giver undervisningskompetencer, har jeg via undervisning med, med studerende undervist.

Udover min motivation, tilbyder jeg også punktlighed, fleksibilitet og et stort smil er garanteret.

Jeg ser frem til at møde dig!

Merete H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik
Merete H. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Merete H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn