Glade undervisere
Underviser Mia L. der studere Lærer

Mia L.

Lærer VIA University College
Hej!

Mit navn er Mia, jeg er 22 år gammel og bosat i Aarhus. Til dagligt læser jeg til lærer på 2. årgang, og brænder meget for faget.

Mine fag på læreruddannelsen er Dansk, med speciale i læse- skrive- vanskeligheder, samt Musik og Samfundsfag.

Glæden ved at se eleverne udvikle sig, og hjælpe dem på vej, er noget jeg sætter stor pris på. Jeg er en engageret pige, som ikke har noget imod at tage fat. Jeg ser mig selv som meget ansvarsbevidst, og opfylder de mål jeg sætter mig. Jeg kan godt lide at omgås andre mennesker, og hjælpe hvor jeg kan.

Jeg er bevidst om, at man som underviser har ansvaret for eleverne og at læringen er i centrum, derfor vil jeg altid møde eleverne med respekt og en forhåbning om, at de, sammen med mig, vil få det mest optimale ud af undervisningen. Derudover, vil jeg gøre meget for at lektielæsning ikke er en sur pligt, men noget vi gør sammen, med sjov og hygge.

Jeg ser frem til at undervise dig!

Mia L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Matematik Samfundsfag
Mia L. studerer på VIA University College

VIA University College er en af landets største professionshøjskoler, med 20.000 studerende. De har hovedsæde i Aarhus og 7 campusser, bl.a. i Horsens. VIA udbyder 60 uddannelser, fra fysioterapeut over maskiningeniør til markedsføringsøkonom og lærer.

Læs mere om VIA University College

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mia L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn