Glade undervisere
Underviser Oline P. der studere STX - almen studentereksamen

Oline P.

STX - almen studentereksamen -
Hej, jeg hedder Oline og jeg er 19 år gammel.

Jeg har altid elsket at undervise og lære fra mig! Jeg synes det er vigtigt at alle børn får en chance for at vise det bedste de kan, og nogen gange kræver det lige en ekstra hånd. Det er blandt andet derfor jeg underviser.

En anden grund er, at jeg kan være med til at hjælpe en familie, til at få en lettere hverdag. Jeg har de sidste 4 år fungeret som lektiehjælp for børn fra 3. klasse og op til 9. klasse, hvor jeg både har oplevet familier der havde brug for en udefra til lektiehjælp, og en familie hvor det ene barn var ordblind, og derfor skulle have en hånd. Det er et arbejde jeg altid har elsket og prioriteret højt, og det er også grunden til at jeg er startet her.

Jeg er en god underviser fordi jeg møder eleverne der hvor de er, og ikke giver op. Hvis en forklaring ikke forstås, så finder jeg bare en anden, for alle børn lærer forskelligt. Derudover er jeg meget selvstændig, så hvis jeg opdager områder som er mere kompliceret for barnet, sørger jeg for at finde måder hvorpå dette område kan terpes.

Jeg ser frem til at møde dig,

Oline P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Kristendomskundskab Matematik Musik Samfundsfag

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Oline P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn