Glade undervisere
Underviser Astrid O. der studere STX - almen studentereksamen

Astrid O.

STX - almen studentereksamen -
Jeg hedder Astrid og jeg har i sommeren 2019 afsluttet STX fra Skanderborg Gymnasium. Jeg har altid klaret mig godt i gymnasiet og afsluttede med et gennemsnit på 10,6. Den store viden jeg har tilegnet mig vil jeg meget gerne dele - og jeg har derfor valgt at blive underviser, for at kunne hjælpe nogen, der har brug for faglig hjælp. Jeg er bredt fagligt funderet i stort set alle fag, men mine hovedfag er matematik, kemi, dansk, engelsk og spansk.

Jeg elsker børn, men er også meget social og god med jævnaldrende og derfor finder jeg lektiehjælper det perfekte studiejob som supplement til hverdagen her i mit sabbatår.

Under mit sabbat år skal jeg dygtiggøre mig fagligt, da jeg skal læse matematik fra B til A-niveau og kemi fra C til B-niveau. Dette sikrer, at jeg holder mine kompetencer inden for netop disse fag ved lige samt at jeg stadig kan relatere til rollen som elev og udfordringerne der måtte følge med.

Jeg er vokset om i en akademikerfamilie og har altid været bredt fagligt vidende. Jeg er en god underviser, da jeg er tålmodigt anlagt og fungerer godt med en bred skare af mennesker. Desuden er jeg god til at forklare og tager fornøjelse heri.

Jeg ser frem til at møde dig!

Astrid O. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Astrid O.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn