Glade undervisere
Underviser Søren B. der studere Medicin

Søren B.

Medicin Aarhus Universitet - AU
Hej - jeg hedder Søren, er 22 år gammel og læser medicin på Aarhus Universitet, siden 2017 og er super nørdet!

Jeg synes det super fedt at arbejde med mennesker. Især i situationer, hvor der er grobund for at man give nogle "aha" - oplevelser og hjælpe en elev, med at komme tættere på sine mål.

Jeg synes, at det er vigtigt, at jeg kan arbejde i et miljø, hvor der er plads til at man kan vokse både med ens faglige, sociale og personlige kompetencer.

Livet handler om at lære og med det sagt, er det også en læringsproces for én som underviser (hvilket jeg har erfaring som underviser på Biotech Sciencecamp 2017, Medicin og Medicinsk Teknologi Camp 2018 og Astra), hvor man også bliver nød til at være åben overfor kritik, så man kan blive en endnu dygtigere underviser.

Jeg er selv ordblind, og kender frustrationerne og nederlagene ved at skulle igennem gymnasiet, uden der egentlig er nogen som forstår én, men "prøver". Igennem min uddannelse og et tidligere arbejde har jeg beskæftiget mig meget med autisme spektrum forstyrrelser, ADHD, ADD og personlighedsforstyrrelser og ser det ikke som en "sygdom", men en anden måde at være mennesker på og derved nogle andre individuelle behov, som man har.

Jeg har tidligere været Talentunderviser hos Astra* - ScienceTalenter og kan derfor undervise på et højt fagligt niveau og samtidigt formå at formidle på et niveau, hvor alle elever har kunnet været med.

Søren B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Bioteknologi (A) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Natur/Teknologi Naturvidenskabeligt grundforløb Teknikfag (A)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Søren B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn