Glade undervisere
Underviser Alexandra R. der studere Engelsk og kulturforståelse

Alexandra R.

Engelsk og kulturforståelse Aalborg Universitet - AAU
Hej! Mit navn er Alexandra,

Jeg er uddannet cand.mag. i engelsk og kulturforståelse og har undervisningserfaring på folkeskole og gymnasialt niveau. Jeg har undervist mennesker med mange forskellige kulturelle baggrunde, herunder ældre såvel som unge.

Mine tidligere erfaringer har vist, at mine elever har været glade for den måde vi har arbejdet sammen og det har resulteret i, at de havde rykket sig flere karakterer op på skalaen samtidig med, at de blev væsentlig gladere af, at gå i skole.

Jeg er en motiverende lærer, der underviser den studerende i, at se koncepter fra flere forskellige vinkler. På den måde får den studerende mulighed for, at bidrage til åbenhed og mangfoldighed og undervisningen bliver demokratisk. Jeg bestræber mig på at være en inspirerende og tålmodig underviser, der vil guide den studerende til at udfolde sig på sin egen helt unikke måde og hjælper med, at virkeliggøre både mål og drømme.

Jeg elsker at tilegne mig nye læringstrategier –og former. Resultatet er nyskabende undervisning, der gør en positiv forskel for den studerende.

Jeg ser frem til at møde dig!

Alexandra R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (C) Kulturforståelse (B) Kulturforståelse (C)
Alexandra R. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Alexandra R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn