Glade undervisere
Underviser Mikkel B. der studere HHX - merkantil studentereksamen

Mikkel B.

HHX - merkantil studentereksamen -
Hej, mit navn er Mikkel.

Ny viden er min hobby nummer 1!

Udover gymnasiet er jeg tilknyttet Akademiet for Talentfulde Unge (ATU), hvilket er et særtilbud til flittige gymnasieelever, der søger ekstra udfordringer i deres hverdag. ATU har virkelig givet mig blod på tanden for at dele ud af min viden.

Jeg har en meget bred faglig viden og er meget stabil og pålidelig. Jeg har igennem hele min gymnasietid haft 0% i fravær.

At lære fra sig og hjælpe unge mennesker sætter jeg rigtig meget pris på. I 2018/2019 har jeg arbejdet som lektiehjælper for Tradium-HHX i Randers. Derudover har jeg været tilknyttet tutor-crewet ved sommercampen for ATU. Deltagernes positive respons motiverede mig meget. I håndboldsæsonen 2016/2017 var jeg træner for et U-12 pigehold og er i øvrigt selv aktiv håndboldspiller, ligesom jeg også spiller tennis og er nu også i gang med at opnå banelicens til golf. Jeg påtog mig disse roller for at lære mere og udvikle mig.

Jeg glæder mig til at gøre en forskel for min næste elev!

Mikkel B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (B) Almen Sprogforståelse Biologi Dansk Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Erhvervsret (C) Fysik/Kemi Geografi International økonomi (B) Kristendomskundskab Matematik Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mikkel B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn