Glade undervisere
Underviser Kasper B. der studere Dramaturgi

Kasper B.

Dramaturgi Aarhus Universitet - AU
Hej! Mit navn er Kasper.

Jeg er underviser ved GoTutor, fordi jeg synes, at det er sjovt at undervise. Jeg elsker at lære fra mig og elsker udfordringen i at finde ud af, hvordan at formulere og dreje materialet for at den enkelte elev forstår det bedst muligt. Når eleven har forstået en opgave eller en metode, føler jeg virkelig, at jeg har opnået noget og gjort noget godt.

Jeg har selv haft nogle fantastiske undervisere i min skoletid, og det var alle undervisere, der vidste, hvad mine interesser var udenfor det pågældende fag, og på den måde kunne drage paralleller imellem faget og mine interesser. Derfor kan jeg også godt lide tutorformen, for der er en større mulighed for at lære eleven at kende.

Jeg underviser i flere forskellige fag, hvor mine kompetencer stammer fra eksempelvis min uddannelse eller mine ophold i udlandet, fx Berlin, hvor jeg har levet og studeret.

Jeg elsker at gøre en forskel for andre og kan jeg bare hjælpe én elev så føler jeg, at jeg har gjort en stor forskel!

Jeg ser frem til at hjælpe dig!

Kasper B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dramatik (B) Dramatik (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (C) Spansk (B) Spansk (C) Tysk
Kasper B. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kasper B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn