Glade undervisere
Underviser Stine B. der studere Historie og samfundsfag

Stine B.

Historie og samfundsfag Aarhus Universitet - AU
Jeg hedder Stine og er 24 år gammel. Til daglig læser jeg min kandidat i historie og samfundsfag på Aarhus Universitet.

Jeg har siden, jeg selv gik i gymnasiet vidst, at jeg gerne selv ville undervise. Jeg kan godt lide at arbejde med unge mennesker, som jeg også har gjort tidligere.

I mit sabbatår underviste jeg i engelsk på en skole i Kina i 5 måneder. Som studiejob i Aarhus har jeg været aflaster for en ung pige med autisme. Derudover har jeg også været ansat i hendes ungdomsklub, hvor jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med børn fra udskolingen - herunder også børn i specialklasse. Desuden har jeg været studiementor for en yngre studerende, hvor jeg bl.a. har hjulpet den studerende med at tilrettelægge den studerendes studietid.

Jeg synes, at jeg er en god underviser fordi jeg kan trække på den erfaring jeg allerede har. Derudover har jeg arbejdet med forskellige unge mennesker, hvilket jeg kun ser som noget positivt. Jeg er meget tålmodig og sætter elevens behov højt.

Stine B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Stine B. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Stine B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn