Glade undervisere
Underviser Anders V. der studere Engelsk og historie

Anders V.

Engelsk og historie Roskilde Universitet - RUC
Hej, mit navn er Anders.

Jeg er 26 år gammel og læser i øjeblikket på min kandidat i engelsk/historie på RUC. Jeg har allerede færdiggjort min bachelor indenfor humaniora og mit endelige mål med denne uddannelse er at blive gymnasielærer.

Jeg brænder for faglig formidling fordi det er det som jeg godt kunne tænke mig at arbejde med efter jeg er færdig med min uddannelse. Det er noget som jeg er blevet bedre til igennem det job jeg har haft som mentor. Det meget vigtigt for mig at eleverne får en detaljeret undervisning, som passer bedst til deres individuelle behov. Jeg er også meget empatisk når det kommer til andre mennesker og jeg forsøger altid at sætte mig i deres sko for at kunne forstå deres behov og problemer. Jeg betragter også mig selv som venlig person der elsker at lave jokes og nyder et godt humør i min dagligdag.

Hos GoTutor underviser jeg i engelsk og historie samt matematik. Jeg fik gode karakterer i disse fag i gymnasiet og har fortsat arbejdet med fagene på universitetet - det er derfor dem jeg brænder for at formidle.

Jeg ser frem til at møde dig!

Anders V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik
Anders V. studerer på Roskilde Universitet - RUC

Roskilde Universitet, eller RUC, som de fleste nok kender det som, er et af landets yngre universiteter. Ved oprettelse i 1972 hed det Roskilde Universitetscenter, og ud over forkortelsen har RUC også beholdt det problemorrienterede projektarbejde i grupper, som universitetet er bredt kendt for.

Læs mere om Roskilde Universitet - RUC

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anders V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn