Glade undervisere
Underviser Cecilie L. der studere Lærer

Cecilie L.

Lærer VIA University College
Hej!

Jeg er en 24-årig lærerstuderende, som netop har færdiggjort mit 1. studieår i Århus.

Jeg er enormt motiveret for at gøre en forskel ved at undervise. Min motivation steg særligt i takt med mit praktikforløb, hvor jeg fik bekræftet, hvor meget jeg brænder for lærerlivet og at arbejde med unge.

Som underviser sætter jeg pris på at have eleven på tomandshånd, sådan vi i fællesskab kan udarbejde et forløb, som tager afsæt i elevens interesser og udfordringer og kan give succesoplevelser.

Jeg har en del erfaring med unge, da jeg har arbejdet som lærervikar og pædagogmedhjælper. Som lærervikar havde jeg faste timer i både ind- og udskolingen og kan derfor undervise alle alderstrin.

Nogle af mine kvaliteter som underviser er, at jeg er rummelig, ambitiøs og en ildsjæl! Jeg har en struktureret tilgang til opgaver, men stræber efter at undervise på en så levende og kreativ måde, at jeg kan mærke elevens engagement.

Cecilie L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Kristendomskundskab Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Cecilie L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn