Glade undervisere
Underviser Katty T. der studere International Virksomhedskommunikation

Katty T.

International Virksomhedskommunikation Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Katty!

Jeg underviser på GoTutor, fordi jeg synes det er spændende at dele viden og gøre en forskel for andre mennesker. Desuden synes jeg, at jeg har meget at bidrage med i forhold til de nye udfordringer som folkeskolen står over for i forbindelse med sprogstrategien. Mit modersmål er spansk, men jeg taler også engelsk, fransk og dansk på et højniveau.

Jeg er lige blevet færdig med min uddannelse i International Virksomhedskommunikation i engelsk og fransk og jeg vil forsætte med min kandidatuddannelse i erhvervskommunikation i fransk på Aarhus Universitet. Sprog har min store interesse, og jeg har givet privat undervisning i spansk til unge og voksne gennem de sidste par år, hvilket har været meget givende for mig.

I Danmark har jeg arbejdet med administrative opgaver og jeg elsker at arbejde med mennesker. Derfor er jeg uddannet som turistguide på spansk i Aarhus. Det har givet mig en indgående teoretisk og praktisk viden om historie af Smilets by, hvilke jeg elsker at dele ud af til mine gæster.

Som person er jeg meget åben og venlig. Jeg kan godt lide at arbejde med andre mennesker, og det er vigtigt for mig at samarbejde effektivt men med god balance mens jeg hjælper andre og samtidig gør en forskel.

I min fritid arbejder jeg meget kreativt og jeg har stor interesse især for håndarbejde. Jeg kan godt lide at tegne, at danse og at synge. Jeg elsker at gå til teater og at bruge min tid på familien og venner. Jeg besidder en stor rejselyst fordi det er på den måde man lærer andre kultur at kende.

Katty T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Katty T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn