Glade undervisere
Underviser Sigrid B. der studere STX - almen studentereksamen

Sigrid B.

STX - almen studentereksamen -
Hej! Mit navn er Sigrid!

Jeg er motiveret for at undervise, da jeg hele min skoletid igennem har brændt for at lære - og lære fra mig.

Jeg er meget tålmodig, rolig og pålideligt anlagt, og jeg vil gøre alt, der står i min magt, for at sørge for, at et mentorforløb lykkes. Jeg elsker at se mine yndlingsfag i et nyt perspektiv i mødet med et andet menneskes opfattelse af og tilgang til stoffet.

I min gymnasietid har jeg især excelleret i sprogfagene dansk, engelsk og tysk og andre humanistiske fag, hvor jeg har fået topkarakterer hele vejen. Jeg har gennem tiden hjulpet min ordblinde lillesøster en del med lektierne og har derfra en forståelse for de vanskeligheder, man kan have, når man er udfordret på læsningen, talforståelsen eller andre områder. Især min tålmodighed, empati og mit faglige overskud har hjulpet mig i dén sammenhæng, og det er uden tvivl også de kvaliteter, der gør mig til en god underviser.

Jeg glæder mig til at gøre en forskel!

Sigrid B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Religion (B) Religion (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sigrid B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn