Glade undervisere
Underviser Alberte E. der studere Musikvidenskab og tysk

Alberte E.

Musikvidenskab og tysk Aarhus Universitet - AU
Hej! Mit navn er Alberte!

Jeg er lige nu i gang med at uddanne mig til gymnasielærer i musik og tysk. Da mit drømmejob er undervisning, er jeg meget motiveret for allerede at komme i gang nu. Jeg vil meget gerne dele ud af min viden, og hjælpe eleven til at få de bedst mulige resultater og en god oplevelse.

Jeg er meget tålmodig, og vil forsøge at tilrettelægge min undervisning, så den passer bedst muligt til hver enkelt elev, og så vi sammen kan nå elevens mål.

Det er min største ambition at skabe glæde for skolen og herved gøre en forskel for andre. Jeg ser således frem til at hjælpe dig!

Alberte E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)
Alberte E. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Alberte E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn