Glade undervisere
Underviser Josefine S. der studere Jura

Josefine S.

Jura Københavns Universitet - KU
Hej! Mit navn er Josefine!

Generelt set motiveres jeg af udfordringer på alle niveauer og i alle retninger. Da jeg var yngre, havde jeg ikke selv den store interesse for at gå i skole og at indlære, og jeg har også ofte haft mange udfordringer på hjemmefronten og i timerne i løbet af min egen skolegang. På trods af dette oplevede jeg selv, omkring det 8. år i folkeskolen, hvor stor en betydning det havde for ens indlæring, at man befandt sig i et trygt indlæringsmiljø, og at man havde nogle undervisere, der inspirerede én, troede på én og motiverede én til at gøre sit bedste og fortsat blive bedre og lære nye ting. Dette ser jeg stadig i høj grad, hvor jeg nu går på universitetet og har afsluttet min bachelorgrad. Dette gør, at jeg ikke blot kan sætte mig ind i en udfordret elevs situation, men jeg ved også hvilke elementer, der fik mig til at ændre indstilling til skolen, hvor jeg virkelig fik et ønske om at blive ved med at lære og studere.

Jeg har erfaring med undervisning og ikke mindst har jeg en kæmpe motivation for at gøre en forskel. Jeg glæder mig derfor til at hjælpe dig!

Josefine S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (C) Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Josefine S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn