GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Henry L. der studere HHX - Niels Brock

Henry L.

HHX - Niels Brock -
Hej! Mit navn er Henry! Jeg har selv i en tidlige alder - pga. min ordblindhed - haft adskillige 'mentorer'/lektiehjælperer, hvoraf den ene af dem virkelig fik mig rykket, rent fagligt men også ift. min fremtid og selve min motivation for at lære. Dette fandt sted fra perioden 5.-8. klasse, hvor hverken jeg selv (eller det offentlige) var klar over, at jeg havde udfordringer ift. at læse og skrive samt at stave. Jeg brænder for at hjælpe andre, som har udfordringer med skolen og har brug for hjælp. Det vil gøre mig meget glad hvis jeg kunne bidrage til at børn og unge fik en mere positiv oplevelse med det at gå i skole. Ift. det pædagogiske fik jeg i en tidlig alder de fantastiske muligheder for at komme på en masse lederudviklende-spejderkurser, der gav mig redskaberne til at agere som leder for min spejdergruppe, og hermed motivere dem på pædagogisk vis. Helt generelt har jeg bare et brændende ønske om at hjælpe andre, der selv er i samme situation som jeg selv var, nogle år tilbage - for helt ærligt, det har ændret mit liv for altid! Jeg ser frem til at gøre en forskel!

Henry L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (B) Dansk Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Henry L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn