Glade undervisere
Underviser Mikkel B. der studere HTX - teknisk studentereksamen

Mikkel B.

HTX - teknisk studentereksamen -
Hej mit navn er Mikkel!

Jeg elsker at lære fra mig, og se hvordan min hjælp har en direkte indflydelse på andres liv. Jeg får altid at vide, at jeg er utrolig god til at formidle fagstof efter andres behov, og at jeg gør de ellers kedelige skolefag spændende.

I min fritid er jeg frivillig hos Rollespilsfabrikken. En organisation, der laver børnerollespil og rollespil for børn med specielle behov. Jeg har derfor stor erfaring med at arbejde med børn og unge både med og uden specielle behov. Desuden hjælper jeg også venner og familie med deres lektier i min fritid - her får jeg blandt andet at vide, at jeg har gjort matematik sjovt for dem igen, og at jeg taler til dem på en måde, så de kan forstå tingene.

Jeg brænder for skolefag, og jeg vil gerne sprede min passion for fagene ud på andre børn og unge. Alle fortjener retten til spædende og interessant læring!

Jeg ser frem til at hjælpe.

Mikkel B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Kommunikation/IT (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Programmering (C) Teknikfag (A) Teknologi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mikkel B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn