Glade undervisere
Underviser Louise H. der studere Religionsvidenskab

Louise H.

Religionsvidenskab Aarhus Universitet - AU
Hej!
Mit navn er Louise og jeg bor i Aarhus. Til daglig studerer jeg Religionsvidenskab med tilvalg i Nordisk sprog og litteratur.

Udover at have erhvervet mig gode kompetencer fra min igangværende uddannelse, er jeg også vant til at have med mennesker at gøre, da jeg beskæftiger mig med caféarbejde. Jeg er derfor bevidst om hvor stor en betydning støtte og motivation kan have for en persons selvtillid og trivsel. Jeg værdsætter at hjælpe andre via mine faglige såvel som personlige kompetencer, hvilket også er det der driver mig til at undervise. Det er ligeledes årsagen til, at jeg er ved at uddanne mig til gymnasielærer.

Jeg er en udadvendt, imødekommende og smilende person, som er her for at støtte og skabe motivation, så vi i trygge rammer, kan nå de målsætninger der sættes for og skabe succesoplevelser.

Jeg ser frem til at møde dig og starte et samarbejde!

Louise H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Louise H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn