Glade undervisere
Underviser Mads K. der studere Mellemøststudier

Mads K.

Mellemøststudier Aarhus Universitet - AU
Hej! Jeg hedder Mads og jeg er 24 år gammel. Til daglig studerer jeg Mellemøststudier på universitetet.

Jeg brænder for at undervise og jeg har stor erfaring med det! Jeg har tidligere arbejdet som lærervikar i folkeskolen og jeg har også været ansat som underviser hos Danmission på deres undervisningsprogram 'Konfirmand Aktion'. Disse jobs har lært mig meget, f.eks. at udvise fleksibilitet og rummelighed i undervisningssituationen.

Jeg elsker sprog! Jeg taler selv dansk, engelsk og arabisk - og jeg elsker at lære fra mig! At studere sprog kan være udfordrende - men det kan også gøres til en sjov, lærerig og spændende opgave! Jeg hjælper dig gerne.

Jeg er glad og har masser af gå-på-mod og tålmodighed. Jeg stræber mod at skabe en tryg undervisningssituation, så du får den bedste oplevelse!

Mads K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B)
Mads K. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mads K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn