GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Ditte B. der studere Tysk

Ditte B.

Tysk Københavns Universitet - KU
Hej! Jeg hedder Ditte.

Jeg er 31 år gammel og en sprognørd af rang. Sidstnævnte har jeg været, siden jeg startede i gymnasiet i 2004, hvor jeg lærte både tysk, spansk, latin og engelsk, og alle fire sprog har jeg siden holdt ved lige på forskellig vis.

Allerede i 2005 fik jeg mit første undervisningsjob, og lige siden har jeg både i privat regi og på folke- og ungdomsskoler videreudviklet mit formidlingstalent. Om det er min grænseløse tålmodig eller min anderledes måde at forklare tingene på, der gør mig til en god underviser, er jeg ikke helt selv klar over. Men én ting er sikkert: Det, jeg gør, virker!

Jeg går altid ind til undervisning med den indstilling, at læring sker gennem en gensidig udveksling af viden, tanker, idéer og synspunkter. Det er altså ikke bare mig, der som underviser skal hælde viden i hovedet på min elev – tværtimod. Jeg skal også være parat til at rykke mig. For kun gennem min egen fleksibilitet kan jeg møde min elev som et menneske frem for bare som et objekt, der skal tage imod mine kundskaber. Og det er faktisk netop dette møde – altså mødet mellem to ligeværdige mennesker – der gør, at jeg elsker at undervise. Jeg elsker det, dels fordi jeg kan se med mine egne øjne, at jeg gør en ægte forskel for et andet menneske, dels fordi jeg selv flytter mig og udvikler mig igennem og i kraft af undervisningsrelationen.

Ditte B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Engelsk Latin (A) Latin (B) Latin (C) Spansk (B) Spansk (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ditte B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn