Glade undervisere
Underviser Jeppe H. der studere Psykologi

Jeppe H.

Psykologi Syddansk Universitet - SDU
Hej! Mit navn er Jeppe.

Jeg er alsidig, omstillingsparat og en erfaren underviser, der nyder at se andre udvikle sig.

Via GoTutor får jeg mulighed for faktisk at være en biddragende faktor i andres udvikling, hvilket er noget af det fedeste jeg kender til.

Jeg er en entusiastisk nørd, der har svært ved at finde noget kedeligt. Jeg synes, at alle fag er spændende. Særligt har jeg godt kenskab til politik, religion, filosofi, historie, alt hvad der vedrører Kina og naturligvis psykologi.

Angående lærererfaring så brugte jeg året inden starten på min uddannelse på at undervise i engelsk og vestlig kultur/samfund i Det Indre Mongoliet i Nordkina. Jeg har undervist alle alderstrin fra børnehavebørn til studerende på universitetet ældre end jeg selv.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Jeppe H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Kinesisk (B) Matematik Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Jeppe H. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jeppe H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn