Glade undervisere
Underviser Jeppe H. der studere Psykologi

Jeppe H.

Psykologi Syddansk Universitet - SDU
Hej! Mit navn er Jeppe.

Jeg er alsidig, omstillingsparat og en erfaren underviser, der nyder at se andre udvikle sig.

Via GoTutor får jeg mulighed for faktisk at være en biddragende faktor i andres udvikling, hvilket er noget af det fedeste jeg kender til.

Jeg er en entusiastisk nørd, der har svært ved at finde noget kedeligt. Jeg synes, at alle fag er spændende. Særligt har jeg godt kenskab til politik, religion, filosofi, historie, alt hvad der vedrører Kina og naturligvis psykologi.

Angående lærererfaring så brugte jeg året inden starten på min uddannelse på at undervise i engelsk og vestlig kultur/samfund i Det Indre Mongoliet i Nordkina. Jeg har undervist alle alderstrin fra børnehavebørn til studerende på universitetet ældre end jeg selv.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Jeppe H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Kinesisk (B) Matematik Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jeppe H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn