Glade undervisere
Underviser Alexander A. der studere Lærer

Alexander A.

Lærer University College - Nordjylland - UCN
Hej! Mit navn er Alexander.

Jeg er uddannet lærer med linjefag i Dansk, Fysik/Kemi og Samfundsfag. Jeg har arbejdet som lærer i mange forskellige klasser, specielt i special og AKT-klasser. Jeg har stærke erfaringer med redidaktisering og hvordan man kan motivere elever. Jeg har også arbejdet som studentermedhjælper på Aalborg Universitet og har nydt den glæde man kan få af at hjælpe en enkelt elev.

Min største styrke som underviser kommer fra min passion og fra min evne til at anskue problemer fra mange forskellige vinkler. Min passion smitter af, hvad enten det handler om litteraturanalyse, samfundets strukturer, matematikkens væsen eller kemiske forbindelser.

Jeg viser eleverne ikke bare hvad de skal lære, men hvorfor det er værd at lære. Min evne til at vende et problem og angribe det fra flere forskellige vinkler gør jeg stor anvendelse af når elever har svært ved at forstå et område; eksemplificeringer og variation i forklaringsmåder gør at jeg altid finder den tilgang der passer til den elev jeg sidder med.

Den største glæde jeg oplever som lærer er at hjælpe en elev hen til den der "Aha!"-oplevelse - der hvor læringen krystalliserer og giver eleven et boost af selvtillid og forståelse. Den følelse man får der kan være starten på et liv med glæde af at få ny viden, kan være motoren der driver værket fremad.

Alexander A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Fysik/Kemi Matematik Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Alexander A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn