Glade undervisere
Underviser Nihal F. der studere Engelsk

Nihal F.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej! Jeg hedder Nihal.

Jeg har altid fundet det interessant at kunne hjælpe andre mennesker, hvilket gør mig motiveret til at være lektiehjælper ved GoTutor.

Jeg vil gerne være med til at løfte den enkelte elev med hans/hendes faglige kompetencer. Desuden ønsker jeg at skabe en relation til elever, der måske ikke har ressourcerne eller færdighederne til at optimere deres viden indenfor de enkelte fag.

Først og fremmest mener jeg, at jeg er kvalificeret som underviser, idet jeg er glad, pædagogisk samt motiverende og disse karaktertræk gør mig netop kompetent som underviser.

Jeg glæder mig til at gøre en forskel!

Nihal F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Mediefag (B) Mediefag (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Nihal F. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nihal F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn