Glade undervisere
Underviser Iben H. der studere STX - almen studentereksamen

Iben H.

STX - almen studentereksamen -
Hej! Mit navn er Iben.

Jeg er 20 år gammel og jeg blev student fra Paderup Gymnasium i sommeren 2018.

Jeg har altid elsket at gå i skole og lære nye ting, helt fra jeg var lille. Glæden ved følelsen af at forbedre sig og overkomme udfordringer har helt klart været afgørende for, at jeg altid har klaret mig godt fagligt. Denne glæde håber jeg at kunne give videre til elever som føler sig udfordret i skolen eller gymnasiet. Jeg har en stærk faglig profil, og jeg har altid elsket at lære fra mig. Derfor har jeg også ofte ageret "hjælpelærer" i undervisningen og altid stået klar til at hjælpe venner og klassekammerater når de var udfordrede.

Jeg håber at kunne hjælpe elever med at nå deres mål ved at dele ud af min viden og motivation til at studere, forbedre sig og blive klogere. Jeg vil altid møde eleven i øjenhøjde, og har intet imod at forklare tingene flere gange og på nye måder, hvis det er det der skal til. Jeg lover ikke at kunne gøre undervisningen sjov, men jeg håber at kunne give et nyt perspektiv på de ting, der ellers synes svære, og dermed gøre dem spændende og frem for alt overkommelige. Når det kommer til stykket, handler det at lære nyt ikke udelukkende om det stof der skal tillæres, men også måden man lærer det på, og det er især her jeg vil forsøge at ruste eleven, så de også fremover har en måde at gå til studierne.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Iben H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Iben H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn