GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Mathilde B. der studere Tværkulturelle Studier

Mathilde B.

Tværkulturelle Studier Københavns Universitet - KU
Hej! Mit navn er Mathilde.

Jeg kan godt lide at arbejde med børn og unge. Jeg arbejder også som medhjælper i en folkeskole, og til tider som lærervikar. Jeg har stor erfaring med at hjælpe medstuderende og venner med bachelor- og specialeopgaver.

Jeg finder det generelt meget motiverende at hjælpe indenfor fagområder, som jeg kan, og jeg synes, at det er sjovt at lære fra mig og vejlede studerende/elever således, at de kan opnå deres egne faglige mål.

Det er meget givende at se en udvikling og, til tider, voksende glæde og interesse for emner samt skolefag. Det bedste er, når eleven får sit 'aha-øjeblik' i processen. Jeg håber, at jeg kan få lov til at hjælpe folkeskoleelever og gymnasieelever med at få en masse af disse øjeblikke gennem GoTutor og min undervisning.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Mathilde B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Kulturforståelse (C) Matematik Psykologi (B) Psykologi (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mathilde B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn