Glade undervisere
Underviser Mikkel L. der studere Tysk sprog, litteratur og kultur

Mikkel L.

Tysk sprog, litteratur og kultur Aarhus Universitet - AU
Hej! Mit navn er Mikkel.

Jeg brænder for tysk. Tysk, og især den tyske litteratur både før og efter 1945 spiller en stor rolle i mit liv. Der er mange, som har fordomme omkring Tyskland og især sproget. Det er noget jeg gerne vil være med til at mane til jorden. Det samme kan siges om det grammatikalske aspekt. Det er ikke noget eleverne er ubestridt tilhænger af. Det ville jeg gerne gøre op med. Det skal være sjovt og lærerigt at studere tysk. Det skal ikke være en last men en gave.

Jeg har tidligere gennem mit studieforløb arbejdet med workshops på diverse gymnasier rundt omkring i Danmark. Yderligere startede min studiekammerat og jeg en podcast op i fjor, som hedder “Deutschstunde”, hvor vi er godt i gang med den anden sæson.

Udover tysk, brænder jeg også meget for at undervise i andre fag. Det gælder eksempelvis Dansk og Historie. Her vil det glæde mig meget at kunne motivere den studerende til at få glæden ved faget tilbage.

Jeg ser frem til at møde dig!

Mikkel L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (B) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Filosofi (B) Filosofi (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Mikkel L. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mikkel L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn