GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Kirstine N. der studere STX - almen studentereksamen

Kirstine N.

STX - almen studentereksamen -
Hej! Mit navn er Kirstine.

Jeg er 20 år gammel og jeg blev student fra Ingrid Jespersens Gymnasieskole sommeren 2018. Jeg er lektiehjælper, fordi jeg synes, at det er et spændende og sjovt arbejde, hvor jeg er i stand til at gøre en forskel for den enkelte elev.

I løbet af min egen skolegang havde jeg både en masse medgang, men jeg havde også nogle udfordringer både fagligt og mentalt. Dog har jeg gennem de oplevelser, som jeg har haft, lært meget om hvordan man kan håndtere disse udfordringer og overkomme dem. De erfaringer, som jeg har fået, vil jeg derfor rigtig gerne give videre til elever, som nu sider med deres egne udfordringer. Ydermere finder jeg selv en stor glæde i skolerelateret arbejde og jeg synes, at det ville være skønt at hjælpe andre med også selv at finde den glæde.

Jeg er generelt empatisk, tålmodig og jeg tilpasser mig nemt nye udfordringer og nye situationer. Det er kvaliteter, som jeg mener hjælper mig til at blive en dygtig underviser, fordi jeg er villig til at bruge den tid og energi, som skal til for at hjælpe den givne elev, uden at blive frustreret og utålmodig hvis der går længere tid forventet, inden man kan se drastiske forbedringer.

Jeg ønsker særligt at hjælpe andre med at få det bedste ud af deres skoletid, samt hjælpe til at de forløser hele deres potentiale!

Jeg brænder for at hjælpe dig!

Kirstine N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dramatik (B) Dramatik (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Latin (A) Latin (B) Latin (C) Matematik Matematik (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kirstine N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn