Glade undervisere
Underviser Noah H. der studere STX - almen studentereksamen

Noah H.

STX - almen studentereksamen -
Hej! Mit navn er Noah.

Det faglige og akademiske skolearbejde har ikke altid ligget lige let for mig. I de mindre klasser havde jeg svært ved at koncentrere mig, og klarede mig ikke specielt godt. Dette ændrede sig dog da jeg startede på Atheneskolen i 5. Klasse. Dette er en skole med rigtig højt fagligt niveau, og stille og roligt lærte jeg, hvor fantastisk lærdom er!

I gymnasiet ender jeg med et overordnet gennemsnit på 11,3. Dette skyldes, at jeg har arbejdet enormt hårdt for det faglige, og at jeg dengang i 5. Klasse fik hjælp af inspirerende lærere. Mit favoritområde er litteratur og historie, men jeg kan faktisk ikke komme på et fag, som jeg ikke er meget interesseret i. Dette viser sig også i mine karakterer, som næsten i alle fag ligger på 10 eller 12. Jeg brænder for akademia, og håber i sidste ende på, at blive lektor i litteraturhistorie. Der er langt vej til dette, men en god start er et job som lektiehjælper.

Jeg har arbejdet frivilligt med andre unge indenfor især musik, hvilket har givet mig erfaring med at samarbejde, og ansvar for at andre mennesker udfører deres arbejde, og holder deres løfter. Dette kan jeg bruge som lektiehjælper, idet jeg også her skal arbejde sammen med unge, og til en vis grad sørge for, at de når deres mål, og udfører deres opgaver.

Jeg glæder mig til at hjælpe og gøre en forskel!

Noah H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Naturgeografi (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Noah H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn