Glade undervisere
Underviser Lærke L. der studere Dansk

Lærke L.

Dansk Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Lærke! Til dagligt studerer jeg Dansk på SDU i Odense, og jeg elsker det!

Jeg er glad og imødekommende, har et stort overblik og så er jeg selvstændig. Jeg er god til at indgå i et samarbejde, er meget pligtopfyldende, og så er jeg perfektionist.

Grunden til, at jeg har lyst til at undervise, er at jeg elsker at se andre lykkes! Jeg nyder at formidle viden videre, give motivation og jeg synes, at det er en unik mulighed, at det kan gøres én til én.

Jeg har ikke altid haft let ved skolen, og jeg har kæmpet meget med, at jeg er lydordblind. Jeg er sikker på, at det giver mig en god forudsætning for at møde eleven i øjenhøjde, da jeg ikke selv er skøjtet igennem uddannelsessystemet, men også selv har oplevet udfordringer.

Jeg har arbejdet i børnehave i 1 år, som lærervikar i ca. 3/4 år og så har jeg altid hjulpet mine brødre med diverse faglige udfordringer. Jeg er sikker på, at mit arbejde med børnehavebørn har udviklet min tålmodighed og pædagogiske evner, jeg nød at være lærervikar – og jeg ville være glad for at hjælpe dig!

Jeg har planer om, at jeg skal være gymnasielærer – men der er længe til endnu, og jeg vil allerede gerne nu motivere andre og lære fra mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Lærke L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Lærke L. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lærke L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn