Glade undervisere
Underviser Frederik H. der studere Datavidenskab og Fysik

Frederik H.

Datavidenskab og Fysik -
Hej, jeg hedder Frederik!

Lad mig først sige, at min indgangsvinkel til undervisning er kraftigt præget af min forkærlighed for coaching. Jeg kommer ikke til at give svaret til opgaven, men vil derimod guide dig igennem processen med ledende spørgsmål og analogier, så du kan forstå de underliggende koncepter. Dette er mere engagerende for os begge, og forskning har vist, at det også er en mere effektiv måde for dig at lære på. Denne form for undervisning giver dig også bedre mulighed for selv at stille spørgsmål ved lige præcis de dele du ikke forstår eller måske undrer dig over.

Jeg har altid elsket at påtage mig rollen som underviser. Man kan tydeligt se det øjeblik, når andre endeligt forstår noget, og når jeg ved, at jeg bidrog til den forskel i deres liv, giver det mig en stor tilfredsstillelse. Denne tilfredsstillelse har ledt mig til at undervise i forskellige roller. Jeg har været Taekwondoinstruktør i 7 år, tutor og lektiehjælper gennem min gymnasietid, folkeskolevikar i mit sabbatår og senest resident assistant ved mit universitet. Det er af samme grund, at jeg nu er lektiehjælper; muligheden for at gøre en forskel i dem jeg undervisers liv.

Fagligt er jeg stærk med et snit fra HTX på 12,5 og en GPA på 4.0 ved mit universitet i USA. Jeg er socialt velfungerende, smilende, og har erfaring med at tilpasse min undervisning til individet, hvad end det er min bedstefar der skal lære at bruge en telefon, eller en elev der skal lære om vektorligninger. Jeg glæder mig til at hjælpe dig forberede dig til eksamen og få en mere intuitiv forståelse for dit fag!

Frederik H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Programmering (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Teknikfag (A)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederik H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn