Glade undervisere
Underviser Anne S. der studere Lærer

Anne S.

Lærer University College - Sjælland - UCSJ
Hej! Mit navn er Anne.

Jeg er 23 år og læser til folkeskolelærer. Det er derfor en fantastisk mulighed for mig at få lov til at undervise børn og unge på tomandshånd, så de får mest mulig læring ud af vores tid sammen!

Mine hovedfag på lærerstudiet er dansk, tysk og historie - men jeg kan heldigvis også hjælpe med mange andre fag! Jeg elsker at formidle et fag til eleven.

Udover de praktikforløb der er på læreruddannelsen, har jeg undervist på deltid i en folkeskoleklasse, hvor jeg fik enormt meget erfaring med såvel klasseundervisning som undervisning med én eller to elever ad gangen. Her fik jeg samtidig bekræftet, hvor engageret, kreativ og nysgerrig jeg er som underviser, og det håber jeg virkelig smitter af på mine elever.

Jeg glæder mig til at gøre en forskel og hjælpe dig!

Anne S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Psykologi (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anne S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn