Glade undervisere
Underviser Jakob J. der studere Jura

Jakob J.

Jura Syddansk Universitet - SDU
Hej! Mit navn er Jakob.

Jeg 23 år gammel og bor i Odense.

Jeg har altid haft en stor lyst til at lære en masse og har altid godt kunne tænke mig at have et arbejde, hvor jeg kunne lære fra mig.

Jeg mener, at det er vigtigt, at alle får en uddannelse og herved en chance i livet. Jeg vil elske at hjælpe nogle elever i den retning. Det motiverer mig meget at gøre en forskel for andre.

Jeg ser frem til at møde dig!

Jakob J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)
Jakob J. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jakob J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn