Glade undervisere
Underviser Christoffer M. der studere Psykologi

Christoffer M.

Psykologi Syddansk Universitet - SDU
Hej! Mit navn er Christoffer.

Jeg brænder for at lære fra mig og give viden videre til andre!

Jeg mener, at det er vigtigt for alle børn og unge at have en god skolegang. Desværre gælder det ikke for alle og jeg vil meget gerne hjælpe dem som har udfordringer i deres skolegang.

Min motivation for at undervise er således at gøre en forskel for andre og se om jeg ikke kan hjælpe dem med at genvinde motivationen og lysten til at lære.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Christoffer M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (B) Filosofi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Religion (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Christoffer M. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Christoffer M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn