Glade undervisere
Underviser Maria T. der studere Religionsvidenskab

Maria T.

Religionsvidenskab Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Maria!

Først og fremmest vil jeg sige, at det der motiverer mig til at undervise er, at jeg elsker at se mennesker blomstre og få mere mod på tingene.

Jeg er god til at forklare komplekse emner på mere end én måde og jeg giver ikke op før at tingene er forstået af eleven. Det er vigtigt, at eleven får et godt forløb. Jeg forsøger at opnå dette ved at møde eleven netop der, hvor eleven befinder sig.

Jeg er struktureret på en sådan måde, at jeg sætter rammerne, og inden for de rammer er der råderum til bevægelse og individuel læring. Jeg har to drenge, som jeg løbende selv har undervist, når de har haft behov for ekstra hjælp.

Jeg mener, at alle skal have en chance i uddannelsessystemet og det vil glæde mig meget at kunne hjælpe nogle som har brug for hjælp i skolen!

Jeg ser frem til at møde dig!

Maria T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Geografi Geografi (C) Historie (B) Kemi (C) Matematik Psykologi (B) Psykologi (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Maria T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn