Glade undervisere
Underviser Frederikke H. der studere Nordisk sprog og itteratur

Frederikke H.

Nordisk sprog og itteratur Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Frederikke og jeg er 23 år gammel. Til dagligt studerer jeg Nordisk sprog og litteratur.

Mit hjerte brænder for dansk, historie, samfundsfag og psykologi. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre, der ikke altid synes, at disse fag er det nemmeste i skolen. Derudover kan jeg lide at hjælpe med engelsk og tysk på folkeskole-niveau.

Jeg drømmer om en dag at blive gymnasielærer. I forlængelse af dette har jeg altid gerne ville arbejde med børn og unge. Jeg har arbejdet i hhv. børnehave/vuggestue, og selvom dette er en anden målgruppe, vil jeg mene, at dette har lært mig pædagogiske evner samt en stor del tålmodighed, hvilket jobbet som lektiehjælper kræver.

Jeg er god til at indgå i relationer både professionelt, fagligt og privat, hvilket er vigtigt, for at få en god samtale og kontakt mellem lektiehjælper og den der skal hjælpes.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Frederikke H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Historie Historie (A) Historie (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk
Frederikke H. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederikke H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn