Glade undervisere
Underviser Astrid V. der studere STX - almen studentereksamen

Astrid V.

STX - almen studentereksamen -
Hej, jeg hedder Astrid!

Jeg er en frisk og smilende pige på 20 år, der brænder for at bidrage til andres positive udvikling. Jeg er selv glad for at studere og har altid nydt at lære fra mig og motivere andre, hvor end jeg kunne. Derfor drømmer jeg også om at gøre undervisning og coaching til en del af mit fremtidige arbejdsliv. At kunne arbejde i tæt kontakt med mennesker betyder meget for mig!

Jeg er selv meget struktureret i min tilgang til det at studere og er god til at lægge en plan og holde mig til den for at opnå succesoplevelser.

Jeg har tidligere erfaring med undervisning og pædagogik gennem min tid som hjælpetræner for børn og unge i en gymnastikforening. Her var min rolle at igangsætte øvelser, kreativt udtænke nye læringsmuligheder og have fokus på børnenes trivsel. Derudover har jeg været på en højskolerejse med undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling. Herfra har jeg fået en masse metoder og idéer til nye tankegange med i bagagen, som jeg glæder mig til at dele ud af som midler til bedre læring og en større tro på sig selv.

Jeg ser frem til at møde dig, og bidrage til at du kan opleve faglig succes og blive mere begejstret for at lære.

Astrid V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst (C) Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Astrid V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn