Glade undervisere
Underviser Oliver J. der studere Datalogi

Oliver J.

Datalogi Københavns Universitet - KU
Hejsa! Jeg hedder Oliver.

Jeg er 23 år gammel og studerer Datalogi på Københavns Universitet. Jeg bor sammen med min kæreste og vores kat i en lille lejlighed i Brønshøj.

Jeg nyder at lære fra mig, og jeg mener selv jeg er god til dette. Jeg mener som udgangspunkt, at det er vigtigt at få en uddannelse, og jeg ville derfor elske at give et barn/ ungt menneske, muligheden for at blive bedre i skolen/gymnasiet.

Jeg har selv taget en HTX på NEXT Vibenshus, og blev herigennem opmærksom på hvor mange unge mennesker der føler, at de ikke kan følge med, eller at de ikke er gode nok. Jeg vil meget gerne hjælpe sådanne elever og studerende til at blive bedre!

Jeg glæder mig til at gøre en forskel!

Oliver J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Oliver J. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Oliver J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn