Glade undervisere
Underviser Frederik I. der studere Nordisk Sprog og Litteratur

Frederik I.

Nordisk Sprog og Litteratur Aarhus Universitet - AU
Hej! Jeg hedder Frederik Illum Hansen. Jeg er 23 år gammel, og læser til dagligt bachelor i Nordisk sprog og litteratur (Dansk) på Aarhus universitet. Jeg er utrolig videbegærlig, behagelig, sød og god til mennesker. Min drivkraft, når det kommer til det at undervise, er, at det omhandler mennesker og lærdom, som for mig er de to mest betydningsfulde fænomener på kloden. Der er 11 år mellem min yngste bror og jeg, hvilket har resulteret i, at jeg altid har hjulpet ham med lektierne, da jeg elsker udfordringen og morskaben i at formidle viden på kreative og sjove måder. Jeg er ret kreativ anlagt, hvilket har resulteret i, at jeg ikke altid kun forsøger at forstå viden på den måde, som fagbøgerne siger, men også ud fra et mere pragmatisk syn, der gør, at man opsøger viden ud fra spørgsmålet: Hvorfor er netop dette nødvendigt for mig at lære? Det skal være behageligt og sjovt at lære nyt, og det vil jeg gerne være behjælpelig med!

Frederik I. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Religion (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederik I.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn