Glade undervisere
Underviser Anna T. der studere Lærer

Anna T.

Lærer Københavns Professionshøjskole
Hej!

Jeg er fagligt stærk og har topkarakterer i mine undervisningsfag fra lærerseminariet.

Jeg læser til lærer på sidste semester og har erfaring med undervisning, da jeg har arbejdet som lærervikar på både privatskoler og i folkeskolen. Derudover er jeg cand.scient.soc i Kultur- og Sprogmødestudier og Internationale Udviklingsstudier fra RUC.

Udover en bred faglig viden og didaktiske kompetencer har jeg gode pædagogiske evner og er god til at opbygge relationer til børn/unge. Jeg har et anerkendende menneskesyn og møder barnet der, hvor han/hun er og har fokus på hans/hendes ressourcer og på at understøtte den faglige såvel som den personlige/sociale udvikling.

Jeg er moden og ansvarsfuld, og jeg ser det som en stor fordel, at jeg selv har børn (den ældste i skolealderen). Jeg er rolig og empatisk og god til at samarbejde med forældre, kollegaer m.fl.

Jeg glæder mig til at møde dig og være din eller dit barns underviser og mentor i forhold til skolearbejdet.

Anna T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Fransk Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn