Glade undervisere
Underviser Tabea T. der studere Historie

Tabea T.

Historie Aarhus Universitet - AU
Hej! Mit navn er Tabea, jeg er 23 år gammel og læser historie på Aarhus Universitet. Jeg er født og opvokset i Tyskland og kom til Danmark for 2 ½ år siden.

Jeg er motiveret for at undervise fordi jeg brænder for sprog og vil især gerne give mit modersmål videre. Siden jeg er kommet til Danmark, har jeg lagt mærke til, at mange danskere ikke er særligt gode til tysk og at tysk som fag er ikke populært. Jeg vil gerne vise folk, at tysk kan være et virkeligt smukt sprog og at det kan betale sig at lære det ordentligt.

Efter min mening lærer man et sprog bedst ved at snakke med en med det som modersmål og der jeg selv har lært dansk fra bunden af, kender jeg herved begge sider af medaljen. Jeg har desuden tilbragt et år i Australien som udvekslingsstuderende og har arbejdet frivilligt i Skotland i 12 måneder gennem mit sabbatår, så jeg er også flydende på engelsk i både skrift og tale.

Jeg har brugt det sidste år på at læse til pædagog og selvom jeg har forladt uddannelsen, synes jeg at jeg har lært mange pædagogiske tilgangsmåder og strategier som jeg godt kan bruge i arbejdet som lektiehjælper. Min erfaring som pædagogmedhjælper i både en ungdomsklub og to forskellige botilbud gør mig til en meget tålmodig og empatisk person, der godt kan kommunikere med andre.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Tabea T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tabea T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn