Glade undervisere
Underviser Laura M. der studere Engelsk

Laura M.

Engelsk Aarhus Universitet - AU
Hej! Jeg hedder Laura!

Jeg læser Engelsk med tilvalg i litteraturhistorie.

Jeg synes, at det er spændende og udfordrende at undervise fordi man selv lærer af at lære fra sig og man møder nye mennesker. Ikke mindst gør man en forskel for andre!

Jeg har været mentor for en studerende ved Århus Universitet og har hjulpet ham med at løse og forstå praktiske opgaver omkring sprogdelen af faget. Desuden har jeg støttet ham i struktur i forhold til at tage noter og læse lektier. Jeg har undervist et hold på 2. semester på Engelsk i litteratur. Her har jeg skullet være selvsikker og struktureret i undervisningen så de studerende følte sig sikre.

Jeg har gode erfaringer med at lære fra mig og forklare læsestoffet på flere måder og få den studerende til at forstå og måske endda lide undervisningen.

Jeg glæder mig til at motivere dig i skolen!

Laura M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Oldtidskundskab (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)
Laura M. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Laura M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn