GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Sissel M. der studere Lærer

Sissel M.

Lærer VIA University College
Jeg hedder Sissel og er 21 år gammel. Jeg læser på læreruddannelsen i Århus. Jeg ser mig selv som et selvstændigt, ansvarsfuldt og socialt ungt menneske med mod på udfordringer. Til dagligt bruger jeg udover mit studie tid på familie, venner, motion og frivilligt arbejde. Jeg arbejder også som frivillig lektiehjælper for Røde Kors. Dette er meget givende – både personligt og i forbindelse med mit studie - da jeg kan være til hjælp for unge mennesker, der kan have en problematisk hverdag, både i hjemmet og i skolen. Jeg ønsker at hjælpe samt motivere børn og unge mennesker i forhold til skolearbejde, og håber, at dette kan være med til at give dem en bedre skolegang. Derudover ser jeg jobbet som en unik mulighed for at praktisere det, jeg lærer gennem mit studie. Jeg ser derfor jobbet som den perfekte kombination af, at jeg kan praktisere det, jeg brænder for, samtidig med at jeg får mulighed for at udfordre mig selv samt udvikle mig. Jeg brænder for at gøre en forskel og hjælpe dig!

Sissel M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Psykologi (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sissel M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn