Glade undervisere
Underviser Christina H. der studere Nordisk sprog og litteratur

Christina H.

Nordisk sprog og litteratur Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Christina.

Det at undervise og at arbejde med unge mennesker er min store passion og jeg håber på at blive gymnasielærer, når jeg engang er færdiguddannet.

Jeg har erfaring med at arbejde med unge mennesker, da jeg har arbejdet for en udvekslingsorganisation (YFU) og hjulpet de unge studerende, der kommer til Danmark, med at falde godt til og finde deres plads både hos deres værtsfamilie og gymnasium. Derudover har jeg undervist i en skole i Tanzania, henholdsvist børn og unge om dagen og voksne om aftenen, i tre måneder. Her havde jeg ansvaret for planlægningen af forløbene og for selve undervisningen.

Det betyder meget for mig at have et arbejde, hvor jeg er i tæt kontakt med mennesker. Uddannelse er en vigtig del af livet og jeg vil rigtig gerne være med til at gøre det til en succesoplevelse og finde en vinkel der passer til den enkelte elev.

Jeg er en god underviser, fordi jeg brænder for at formidle viden, men samtidig er det vigtigt for mig, at få det gjort, så min elev får mest muligt ud af det.

Christina H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Tysk
Christina H. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Christina H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn